Din rådgivende ingeniør​
Stærk ingeniør ekspertise fra hele landet i mere end 20 år
Din rådgivende ingeniør​
Stærke kompetencer i Energy & Renewables, Industri, Food & Biotech og Pharma
Din rådgivende ingeniør​
Vi servicerer og rådgiver dig i dine projekter
Tidligere
Næste

Process Engineering

Dit rådgivende ingeniørfirma

Process Engineering er et rådgivende ingeniørfirma, der servicerer og rådgiver procesvirksomheder i både igangværende og fremtidige projekter. Igennem 20 år har vi ydet vores ekspertise inden for en lang række brancher, hvilket gør, at vi har særligt stærke kompetencer inden for Energy & Renewables, Industri, Food & Biotech og Pharma.

Rådgivende ingeniører med stærk ekspertise fra hele landet

Vi er en danskejet virksomhed med hovedkontor i Fredericia og regionale kontorer i Aalborg, Aarhus, Sorø og København, og så har vi et kontor i Oslo, Norge. Herfra rådgiver vores medarbejdere kunderne igennem hele projektets proces. Vi hjælper kunderne med idéen og deltager i hele processen, indtil de står med det færdige produkt. Samtidig sikrer vi igennem hele processen, at arbejdsmiljøet er sikkert og forsvarligt for alle medarbejdere.

I 2018, 2019 og 2020 blev vi certificeret som en god arbejdsplads ved Great Place to Work, og vores kvalitetsstyringssystem er certificeret i henhold til ISO 9001-2015.

Mød vores nye kolleger

Valdimar H. Sigurbjörnsson vil bl.a. styrke Process Engineering A/S’ kompetencer inden for flere enhedsoperationer, validering og projektering, specificering og etablering af udstyr.

Valdimar H. Sigurbjörnsson

Teknisk Projektleder

Bo Priis vil bl.a. styrke Process Engineering A/S’ kompetencer inden for procesforståelse.

Bo Priis

Kemiingeniør

Emil Kristian Boll Nielsen vil bl.a. styrke Process Engineering A/S’ kompetencer inden for CAD.

Emil Kristian Boll Nielsen

Teknisk Designer

Simon Kaltoft Sønderby vil bl.a. styrke Process Engineering A/S’ kompetencer inden for design og dokumentering af procesanlæg, energitekniske og fluidmekaniske beregninger, køleanlæg samt simulering.

Simon Kaltoft Sønderby

Procesingeniør

Karriere i Process Engineering

I Process Engineering søger vi altid talentfulde, entusiastiske og innovative medarbejdere med stærke, faglige kompetencer og lyst til at gøre en indsats for vores kunder. Uanset om du søger et job som ingeniør, projektleder, tekniker eller noget helt fjerde, så hører vi gerne fra dig.

Vi er altid på udkig efter nye og talentfulde medarbejdere.
Læs mere